Montör med erfarenhet

Om PeMi Ventilation & Montage AB

PeMi har sedan starten 2000 växt och etablerat sig som ett starkt och erkänt varumärke inom ventilation.  Vi är i dagsläget drygt 12 anställda och växer kontinuerligt.

 Vår kompetens och erfarenhet i kombination med våra duktiga medarbetare leder till att kunder kontinuerligt återkommer med utmanande uppdrag till oss. Våra kunder består huvudsakligen av företag, kommun och landsting; industrier, byggföretag, laboratorier, skolor och vårdhem.

Att vara en del av PeMi innebär en stor frihet under ansvar där inget jobb är det andra likt. Vi är ett tight gäng som ställer upp för varandra och som drivs av att alltid leverera kvalitet till kund.

Om rollen

Då efterfrågan på PeMis tjänster är stor behöver vi nu komplettera vårt team med ännu en montör.  Som montör hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Installation av ventilationssystem i enlighet med ritningar och specifikationer.
 • Felsökning och reparation vid behov.

Detaljer kring anställningen

Placering: Orsa
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning

Kollektivavtal: PeMi är anslutna till Plåt o Vent företagen och har kollektivavtal.

 

Den vi söker

 • Erfarenhet av arbete inom ventilation/bygg eller industribranschen
 • God teknisk förståelse
 • Körkort B.

Som person så besitter du ett gott självledarskap och kan ta egna initiativ. Du trivs att arbeta tillsammans med andra och lägger stor vikt vid ett gott kundbemötande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet vid den här tjänsten.

Ansökan

Låter detta som en utmaning för dig? Märk din ansökan med ”Montör” och skicka ditt CV till jobbansokan@pemi.se . Vi går igenom ansökningarna och tar kontakt med passande kandidater löpande, så vänta inte för länge med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 27/6.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta vår Projektledare Erik på erik@pemi.se alternativt på 070-666 20 33.

 • Stad
  Orsa

 • Kompetensområde
  Ventilation