Serviceledare

Om PeMi Ventilation och Montage AB

PeMi har sedan starten 2000 växt och etablerat sig som ett starkt och erkänt varumärke inom ventilation.  Vi är i dagsläget drygt 12 anställda och växer kontinuerligt.

 Vår kompetens och erfarenhet i kombination med våra duktiga medarbetare leder till att kunder kontinuerligt återkommer med utmanande uppdrag till oss. Våra kunder består huvudsakligen av företag, kommun och landsting; industrier, byggföretag, laboratorier, skolor och vårdhem.

Att vara en del av PeMi innebär en stor frihet under ansvar där inget jobb är det andra likt. Vi är ett tight gäng som ställer upp för varandra och som drivs av att alltid leverera kvalitet till kund.

Om rollen

Som Serviceledare inom ventilation kommer du att ansvara för att leda vårt serviceteam bestående av två servicetekniker. Du kommer att arbeta nära våra kunder för att säkerställa att de lösningar vi levererat fungerar optimalt och att deras behov tillgodoses på bästa möjliga sätt.

Ansvarsområden

  • Leda och koordinera det dagliga arbetet för vårt serviceteam
  • Arbeta med att utveckla vårt arbete och våra arbetssätt inom servicesidan
  • Planera och genomföra serviceprojekt enligt tidsplan och budget
  • Förbereda underlag och lämna över till ekonomi för fakturering

Detaljer kring anställningen

Placering: Orsa
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning

Kollektivavtal: Pemi är anslutna till Plåt o Vent företagen och har kollektivavtal.

 

Den vi söker

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet och en fallenhet för att hantera och bemöta alla typer av människor. Du har kunskap om fastigheter och ventilation exempelvis från en roll som fastighetstekniker eller servicetekniker.  Du har ett stort intresse för att leda och motivera andra, har du tidigare erfarenhet från att leda ett team och/eller driva projekt så ser vi det som ett stort plus. Om du förstår dig på lager och transmitioner i fläktsystem är det ett meriterande, så även om du har kännedom om styr o regler i fastigheter.  Utöver detta ställer rollen krav på:

·       Goda kunskaper i svenska, både skriftligt och muntligt

·       Minst Körkort B

·       Ha erfarenhet av ett digitalt arbetssätt samt goda kunskaper i Officepaketet

·      God förmåga att strukturera och planera

Som person är du en ödmjuk och tydlig ledare som inte har någonting emot att kavla upp ärmarna och hjälpa till i fält när det krävs. Utöver det är du lösningsfokuserad och gillar att utveckla och förbättra. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Ansökan

Låter detta som en utmaning för dig? Märk din ansökan med ”Serviceledare” och skicka ditt CV till jobbansokan@pemi.se . Vi går igenom ansökningarna och tar kontakt med passande kandidater löpande, så vänta inte för länge med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 27/6.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta vår VD Per Sundberg på per@pemi.se alternativt på 070-625 30 90.

  • Stad
    Orsa

  • Kompetensområde
    Ledarskap, service, ventilation